GaborSzakacs

Válogatás a modern istennők gardróbjából

2017. július 28. - gaborszakacs

A klasszikus francia stílusjegyektől elrugaszkodva egy káprázatos kollekcióval állt elő a Balmain vezető tervezője, Olivier Rousteing. A tehetséges designer 2018-as resort gyűjteményét a geometrikus formák magával ragadó látványvilágára, a különféle textúrák egyedi játékára és a szombat esti partik kifogástalan megjelenésére építette. Figyelem, a következő képsorok a Balmain darabok iránti vágy felkorbácsolására tökéletesen alkalmasak!

1_108.jpg

Lenyűgöz és magával ragad, minden milliméterében tökéletes! A Balmain-ház évek óta olyan kiváló minőséget és egyedi, könnyen felismerhető vonalat tesz le a francia divat asztalára, amit napjainkban csak nagyon kevesen tudnak produkálni. A márka kreatív igazgatója, Olivier Rousteing egy fegyelmezett, ugyanakkor díszes, optikai elemekkel tarkított kollekciót mutatott be a nagyközönség számára a 2018-as resort gyűjteményével. A tűpontos hímzések, az elképesztően látványos csipkék, a kézi kidolgozású makramék és a majolika minták mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Oliver Rousteing a következő évre tervezett exkluzív darabjaival olyan vizuális kéjmámorba repít bennünket, hogy szinte beleszédülünk az egyes kreációk formai gazdagságába. A combokra kecsesen felfutó fűzős csizmák mellé mintáiban harmonizáló táskákat, szuperszűk derekú, magasan záródó miniruhákat adott. Kerüli a mély dekoltázsokat, helyette páncélszerű fűzőkbe bújtatta modelljeit, így egy sokkal feszesebb, szexisebb és stílusosabb nő képét alkotta meg. A domina hatást a gondolat megszületésének pillanatában le is rombolja a halványkék sziluettekkel, a rojtos királykék dzsekikkel és a fehér fodros szoknyáival. Imádja a hullámokba leomló vállrészeket, ügyesen játszik a tweeddel és a pliszével, de nem spórol a szegecsekkel sem. Ikonikus öveit és kézitáskáit méretes logókkal díszítette, kollekciójából nem hiányozhat a kifinomult nők kedvenc anyaga, a selyem sem. A kemény és lágy vonalak, a finom és a határozott megjelenés mellett a sikkes és dögös nő képének páratlan együttállása teszi igazán feledhetetlenné a 2018-as Balmain szetteket. Ezek után nem csoda, hogy Cindy Crawford, Kim Kardashian, Nicki Minaj és Kylie Jenner is odáig van a világhírű márka minden egyes kreációjáért.

11_105.jpg

Elképesztően szexi lett a Balmain 2018-as kollekciója

Színek, minták és elképesztő textúrák Olivier Rousteing legújabb gyűjteményében

Photos: Balmain Resort 2018 Lookbook

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5112686747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SD9 2017.07.30. 09:46:27

Durván jól néznek ki. Pedig fanyalogva kattintottam, hogy ugyan milyen göncökkel akarnak levenni a lábamról, de azt kell mondjam, ennyi jó cuccot egyszerre még életemben nem láttam.
süti beállítások módosítása