GaborSzakacs

25 sziluett a szépség magasztalásáról

2017. július 13. - gaborszakacs

Tamara Ralph és Michael Russo legújabb kollekciójával szemrebbenés nélkül leiskolázta a több évtizedes múlttal rendelkező divatházak kreációit. A párizsi divathéten bemutatott 2017-es őszi Ralph & Russo haute couture gyűjteményük egyedi vonalvezetésével, gazdag díszítésével és hihetetlen eleganciájával lenyűgözte a francia fővárost. Figyelem, a most következő összeállításban olyan különleges ruhaköltemények következnek, amelyekről nem lehet elfogultság nélkül beszélni!

1_104.jpg

A párizsi divathéten csak a legkiválóbb márkák műhelyei kaphatnak engedélyt, hogy új kollekcióikat bemutassák a nagyközönség előtt. Várakozással és izgalommal teli időszak az haute couture ruhák hete, amikor a következő szezon látványos darabjairól végre - szó szerint - lehull a lepel. A világ minden pontjáról szerkesztők, kritikusok, tervezők és rajongók érkeznek, hogy lélegzet-visszafojtva csodálhassák meg a kézzel készített, lenyűgöző kreációkat.

A Ralph & Russo divatház a patinás múlttal rendelkező világmárkák kreatív csapatait túlszárnyalva egy roppant elegáns, nőies és kifinomult couture gyűjteményt hozott el Párizsba. Egy olyan világot, egy olyan öltözködési stílust mutatott be Tamara Ralph és Michael Russo, amelyet a felgyorsult, modern, közösségi oldalakon élő és uniformizált viseletbe bújtatott mai ember csak ritkán lát. Fényes anyagaikkal beragyogták a francia fővárost úgy, hogy közben a magával ragadó vonalvezetéseikkel, a kristály- és gyöngydíszítéseikkel a legközönyösebb szíveket is teljesen meglágyították. A buja tollak, a meg-megcsillanó flitterek és feltűnő virágok mellett a gazdagon hímzett textíliáikkal és könnyű pliszéikkel egy elragadó couture-élményben részesítenek bennünket. 

A show egy szuperelegáns koktélpartival indul, ahol a ropogós, feszes anyagok a vidáman táncoló rojtokkal találkoznak. A köldökig szaladó dekoltázsok minden tekintetet viselőjükre vonzanak, ám ezek egy pillanatig sem tűnnek túlzónak vagy közönségesnek. Az egyensúlyra törekvés iskolapéldája is lehetne a Ralph & Russo kollekciója, ugyanis a felül nyitott, kihívóan szexi darabokat deréktól lefelé szigorúan zárják a tervezők.  A pasztell árnyalatokban felbukkanó, libbenő organzák a kifinomult nőiességre és a gyengédség fontosságára hívják fel a figyelmet. A gyűjtemény második részében megérkeznek a sellő fazonú kreációk is, amelyek arany-és ezüstszínű hímzésekben, virágos applikációkban és kristályokkal díszített, áttetsző darabokban teljesednek ki. A rétegezett tüllök mellett óriási szerepet kapnak a dekoltázsokon végigszaladó finom csipkék. A fémes-fényes ruhaköltemények csúcspontja a fináléba érkező, Hollywood és Bollywood káprázatos világát ötvöző menyasszonyi ruha. A pezsgőszínű kreáció megszámlálhatatlan gyönggyel és kristállyal, kézi készítésű csipkeszegélyű fátyollal és modern uszállyal írja be magát a feledhetetlen haute couture ruhák történelmébe.

Ralph & Russo őszi couture kollekciója a szezon legszebb kreációiból állt össze

25_8.jpg

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8012660271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása