GaborSzakacs

20 Marchesa ruhaköltemény, amitől a lélegzeted is eláll

2017. június 26. - gaborszakacs

A színátmenetes textíliák lépcsőzetes kialakításából hozta létre káprázatos kreációit a Marchesa divatház két világhírű designere, Georgina Chapman és Keren Craig. A tervezőnők 2018-as resort kollekciója az erőteljes színek, a könnyed tollak és a buja rojtok páratlan találkozásában megénekelt sikkes szimfónia. Figyelem, a most következő képsorok a stílusos megjelenés átgondolására tökéletesen alkalmasak!

1_100.jpg

A Marchesa divatház hivatalos sajtóanyaga a 2018-as resort kollekció legfőbb inspirációjának a kortárs képzőművészt, Tony Duquette-et jelölte meg. Duquette legendásan színes és meghökkentően egyedi térrendezési alkotásai, álomszerű festményei és elgondolkodtató kompozíciói Georgina Chapman és Keren Craig stílusosan elegáns ízlésvilágába ágyazva jelennek meg. Az erőteljes színeket - a harsány lilát, az előkelő kéket, a bájos rózsaszínt és a hivalkodó sárgát - egy minden milliméterében precíz, mesterien kidolgozott kollekcióban keltik életre úgy, hogy azok nem tolakodóak, hanem egy markáns, határozott, ugyanakkor roppant nőies sorozattá állnak össze. A Marchesa a következő szezonban nagy hangsúlyt fektet az ombre textíliákra, amelyekkel kiemeli a test kecses íveit, karaktert adva az előnyös dekoltázsnak vagy a karcsú derékrésznek. A film aranykorának ikonikus Duquette díszleteit és jelmezeit idézi meg Craig és Chapman bámulatos kézi hímzéseivel, a látványos toll- és gyöngydíszítéseivel, a vidáman ficánkoló rojtokkal és a 3D-s virág applikációkkal. A jellegzetes Marchesa-vonal a nagy volumenű tüllökben, a királynői magasságokba emelt selymekben és a puha bársonyokban köszön vissza. A mellrészeken alkalmazott különleges hajtások, a szokatlan helyeken felbukkanó masnik és a hullámzó peplumok ellenállhatatlan megjelenést kölcsönöznek a kreációik viselőinek. 2018-ban egy valódi 'márkiné' egyszerre drámai és csábító, elegáns és magával ragadó, sziluettjének minden részletében megbújik a Hűha!-faktor. 

Mesés sziluettek a Marchesa 2018-as resort kollekciójában
18_55.jpg20_38.jpg19_45.jpg

Photos: Marchesa Resort 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9512620455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása