GaborSzakacs

Zuhair Murad esküvői csipkecsodái 2018-ra

2017. május 08. - gaborszakacs

A nemzetközi divatházak az aktuális divathét idején már a következő év újdonságait viszik kifutóra. A libanoni születésű tervező, Zuhair Murad 2018-as esküvői kollekciója olyan kihívóra és szexire sikerült, hogy abba még legnagyobb rajongója, Jennifer Lopez is belepirul. Áttetsző textíliák, kézzel készített csipkék, drámai szoknyarészek és feltűnő dekoltázsok egy nem mindennapi menyasszonyi gyűjteményben.18_49.jpg

Zuhair Murad ruháiról elfogultság nélkül írni képtelenség. A neves bejrúti művész azon kevés tervezők egyike, aki szezonról szezonra merész, eredeti és lehengerlő látvánnyal ajándékozza meg a divat szerelmeseit. Stílusát a mesés kelet jellegzetes díszítései, aprólékos, kézi kidolgozásai, könnyű, nemes anyagai jellemzik. Az haute couture ruhák mellett a ready-to-wear és menyasszonyi darabjai mindenki szívét megdobogtatják. Kreációi nélkül ma már nincs Golden Globe vagy éppen Oscar-gála, a vörös szőnyeges események állandó résztvevője. A sztárok egyszerűen imádják, Alessandra Ambrosio és Jennifer Lopez legalább évente egyszer megjelenik egy-egy ikonikus Zuhair Murad ruhakölteményben. 2018-as esküvői kollekciójában is a tőle megszokott, magas színvonalat hozta el. A szuperszexi kezeslábasokra és a test vonalát követő, szűk ruhákra építkezik, amelyeket lecsatolható szoknyarészekkel tett ellenállhatatlanná. Kettő az egyben menyasszonyi ruha, zseniális! A fehér tüllök aprólékos hímzésekkel készült virág- és madármotívumokat kaptak, gyöngydíszítéseivel az előkelő megjelenést hangsúlyozza. A kézi csipke nemcsak a fűzőkön és a szoknyákon, hanem a méretes fátylakon is felbukkan. A konzervatívabb menyasszonyokat ebben a szezonban habos tüllszoknyákkal, selyemből és szaténból készített, vállpántos ruhákkal lepte meg a libanoni tervező. A drámai hatás érdekében milliónyi apró flittert, tollakat és szegecselt gyöngyöket applikált a fényes textíliákra. A hazai bulvárban csak 'meztelen ruhának' nevezett milliós kreációk szinte minden előnyős és előnytelen testi adottságot kiemelnek, így ezek a darabok megkövetelik a tökéletes alakot, az arányos lábakat és a formás melleket. Nem kérdés, hogy egy ilyen ruhakölteményben minden nő ellenállhatatlan díváknak vagy sikkes hercegnőnek érezheti magát.

Photos: Zuhair Murad Bridal Spring 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1412488045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása