GaborSzakacs

A végzet asszonyai a kifutón

2017. április 29. - gaborszakacs

Drámaian sötét, figyelemfelkeltően buja és minden elemében roppant nőies kollekcióval rukkolt elő Elie Saab. A libanoni származású divattervező 2017-es őszi ready-to-wear darabjai gazdagon díszítettek, végtelenül romantikusak, ugyanakkor utcai viseletre nem igazán alkalmasak.  Szexi csipkék, finom bársonyok és puha szőrmék magával ragadó találkozása a párizsi divathéten.

1_87.jpg

Elie Saab neve egyet jelent a kifogástalan megjelenéssel. Nők milliói rajonganak csodás ruhakölteményeiért, keleties díszítéseiért és utánozhatatlan stílusáért. Ruhái a vörös szőnyeges események állandó résztvevői, legutóbb Meryl Streep varázsolta el az Oscar-gála vendégeit egy Saab kreációban. A világhírű designer 2017-es őszi ready-to-wear kollekciójában a tőle megszokott finom vonalvezetés mellett igazán feltűnő színekkel dolgozott, előkerültek az erőteljes lilák, a markáns türkizek és a titokzatos éjfeketék. A ready-to-wear megnevezéssel ellentétben ezek a drámai darabok utcai viseletre kevésbé alkalmasak és nem is igazán javasoltak. Méregdrága csipkéket és bársonyokat használt fel a sorozat elkészítésénél, ezzel a luxus érzetet még inkább fokozta. Sifon szoknyái liliom nyomatokat kaptak, amiket szupermenő bőrdzsekivel és feltűnő szőrmegallérokkal tett emlékezetessé. A test vonalát követő monokróm nadrágos szettjei elképesztő érzékiséget árasztanak, libbenő köpenyeivel pedig a letűnt korok előkelőségeit idézte meg. Gazdag díszítései a fénylő selyemszalagok, a romantikus fodrok és a puha tollak segítségével egy roppant látványos bemutatóban keltek életre a párizsi divathéten. Elie Saab kollekcióját elnézve bátran állíthatom, hogy a következő szezonban visszatérnek a végzet asszonyai stílusos istennők képében.

Drámai megoldások, színátmenetes darabok Elie Saab éjsötét bemutatóján

Photos: Marcus Tondo / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1812458275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása