GaborSzakacs

Pamella Roland káprázatos kreációi

2017. április 26. - gaborszakacs

Libbenő köpenyek, fénylő bársonyok és buja strucctollak stílusos együttállásából született Pamella Roland legújabb kollekciója. A designer 2017-es őszi ready-to-wear darabjai a márkára jellemző exkluzív eleganciát hozzák el a következő szezonban is. Egy színes, nőies, inspiráló gyűjtemény a hűvös napokra.

01_2.jpg

Pamella Roland szezonról szezonra a tökéletes megjelenés leképezésére törekszik. Pazar bemutatói olyan földöntúli eleganciát árasztanak, amelyek szívet melengető örömmé transzformálódnak bennünk. Bizony, így is lehet divatot teremteni! Egy ideje figyelem, követem alkotói tevékenységét, és be kell vallanom, nagyon megszerettem munkáit, ma már elfogult vagyok vele. Hogy miért? Mert sokszínű, érdekes, felismerhető darabokat tervez, a nőies nőt, a kifinomult eleganciát és a stílusos összeállításokat részesíti előnyben. Kell ennél több?

2017-es őszi ready-to-wear kollekciójának kreációi Mark Rothko amerikai festőművész képei nyomán születtek meg. Az absztrakt expresszionizmus meghatározó alakjának markáns színekben pompázó festményei kiváló ihletforrásnak bizonyultak, a modern művészetet vitték Roland gyűjteményébe. Az élénk sárgák, a sejtelmes kékek, a hullámzó türkizek, a határozott lilák és a démoni vörösek a kifogástalan szabásvonalakban keltek életre.

A finom kasmírkabátok jól megférnek a patchwork hatású miniruhák mellett, a vizuális élményt pedig a színes szőrmékkel fokozza Pamella Roland. Köpenyei titokzatosságot sugallnak, fénylő bársonyai, könnyű muszlinjai és rebbenő strucctollai a következő szezon sikkes viseletének meghatározó elemei lehetnek. Kedveli a rafinált dekoltázsokat, a magasan sliccelt szoknyákat és a szuperdögös miniket. A valódi vörös szőnyeges élmény sem maradhat el, a drámai hatású, kristályokkal borított estélyik méltó módon koronázzák meg Pamella Roland kollekcióját.

Photos: Alessandro Garofalo / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4412447807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása