GaborSzakacs

Stílussal fűszerezett vagány kollekció

2017. március 06. - gaborszakacs

Egy felszabadult, eklektikus, mégis határozott vonalvezetéssel készült kollekciót kaptunk Ronald van der Kemp 2017-es tavaszi haute couture ruháival. Az amszterdami székhelyű tervező különleges formákkal és mintákkal varázsolja el az egyedi öltözködés megszállottjait. Művészete kissé couture, kissé street style, de mindenekelőtt meglepő és emlékezetes.

1_65.jpg

Ronald van der Kemp munkássága maga a varázslat! Szezonról szezonra képes bennünket meglepni olyan sziluettekkel, amelyek magától értetődőnek bizonyulnak, de valamilyen oknál fogva mégsem merjük bevállalni őket. Pedig csak egy pillantás műve az egész és tudjuk, a káosz maga a tökéletesség. Ettől az érzéstől válik a holland divattervező 2017-es couture kollekciója is felülmúlhatatlanná. Nyilván, vannak olyan designerek, akik pompásabb alapanyagokat, előkelőbb formákat mutatnak be, ám Van der Kemp felszabadultsága mindezen túltesz. Korábbi kollekcióiban is a 80-as évek túlzásai kaptak szerepet, a sikerre való tekintettek ez a széria a legfrissebb gyűjteményében is folytatódik. A különleges blúzokat ezúttal magasított derekú nadrágokkal és klasszikus tűsarkúval társította, az igazi mai szájízt az egyedi minták és színösszeállítások adják. Felbukkan a kecskeszőr, a steppelt kabát, a festett farmer, a tréningruha hatású nadrágkosztüm, emellett a glam vonalat erősítő fényes anyagok, no és a rockos dzsekik. A sorozat legerősebb darabjai mégis a 3D-s kockákból készített patchwork kabátkák, amelyek játékos önkifejezéssé alakulnak a lookbook pazar fotóin. Ronald van der Kemp tervezői munkásságát lehet gyűlölni, amiért a karcsú testalkatot részesíti előnyben, de művészi nagyságán ez mit sem fog változtatni. Lássuk be, ha egy zsákot húzna a modelljeire, azt is el tudná adni, annyira kreatív, vagány, élettel teli szemléletet képvisel. Zseniális!

Photos: Marijke Aerden

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6812163709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása