GaborSzakacs

Színrobbanás a párizsi divathéten

2017. február 18. - gaborszakacs

Fodros tüllök, megcsillanó kristályok és tűzijátékos minták teszik ellenállhatatlanná Zuhair Murad 2017-es tavaszi haute couture kollekcióját. A tervező megszokott stílusjegyeit felvonultató színes ruhaköltemények a vörös szőnyeges gálák meghatározó szereplői lehetnek. Tökéletes ihletforrás a báli szezonra nem csak hercegnőknek.

1_63.jpg

Nincs is izgalmasabb, mint a párizsi divathéten egy szemet gyönyörködtetően színes, pompás kollekció. Zuhair Murad tervező az ezeregyéjszaka meséinek varázslatos világát idézte meg 2017-es tavaszi couture ruháiban. A könnyű, szálló szövetek egyedi hímzéseivel és kristálydíszítéseivel a buja éjszakák fényeit és a tűzijátékok különleges rajzolatát jeleníti meg. A mély dekoltázsok, magasan sliccelt szoknyák és a derekat hangsúlyozó csillogó övek kiemelik viselőjük nőiességét, szexi kisugárzását. A gyűjtemény érdekessége, hogy Murad a szivárvány minden színében alkotott, így mindenki megtalálhatja kedvenc árnyalatát a csodás ruhaköltemények között. A színes szaténok, tüllök és muszlinok pedig méretes fodrokat kaptak, hogy még exkluzívabb hatást érjenek el a vörös szőnyeges eseményeken. A show zárásaként egy lélegzetelállító esküvői ruhát vitt kifutóra Zuhair Murad. Ragyogó inspiráció a báli szezonra, egyszerűen tökéletes!

Photos: Marcus Tondo / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7112163463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása