GaborSzakacs

Feltűnő színek és harsány minták 2017-ben

2017. január 05. - gaborszakacs

Féktelenül tomboló színek és feltűnő minták kavalkádjából született az Etro 2017-es Pre-Fall kollekciója. Veronica Etro tervező legújabb ruháihoz az ismert mexikói művész, Frida Kahlo festményeinek egyedi hangulata adta az inspirációt. Az intelligensen kimunkált gyűjtemény végtelenül szenvedélyes darabjai valódi vizuális élményben részesítenek bennünket.

3_55.jpg

Ahogy Frida Kahlo mexikói festőművész élete is tele volt szenvedéllyel, örömmel és tragédiával, úgy az Etro Pre-Fall kollekciója is a fékezhetetlenül pulzáló szélsőségek energiáját mutatja be. Veronica Etro designer Kahlo rikító és színes látványvilágát, lelkes és izgalmas ecsetvonásait használta fel legújabb darabjainak elkészítésekor. Erő és lelkesedés járja át gyűjteményét, amelyet a merész nyomatok, a harsány csíkozások, a virágminták és a grafikus motívumok tesznek feledhetetlenné. A roppant gazdag díszítésű sziluettek egyszerű, fiatalos szabásvonalakban keltek életre. A legfinomabb selymek, puha pamutok és mesés jacquardok aszimmetrikus vonalai, lézerrel vágott szegélyei stílusos eleganciát hoznak el a 2017-es évre. Etro rakott ruhái, kimonó ihletésű kabátjai, hímzett pizsamái túlméretezett fülbevalókkal, feltűnő nyakláncokkal váltak tökéletes kompozíciókká. Egészen biztos, hogy Frida Kahlo is jól érezné magát ezekben a nagyszerű összeállításokban.

Photos: Etro Pre-Fall 2017 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4512053853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása