GaborSzakacs

Egy szenvedélyes ősz Párizsban

2016. augusztus 30. - gaborszakacs

Az őszi erdő színei és mintái inspirálták legújabb kollekciójának megalkotásakor Jean Paul Gaultier-t. A francia tervező 2016-os couture gyűjteménye a természet szépségének leképezése egy érzelmes, figyelemfelkeltő és polgárpukkasztó sorozaton keresztül.

Tovább

Zac Posen rafinált ruhakölteményei

Látványos kollekcióval rukkolt elő az őszi szezonra Zac Posen. Az ismert amerikai designer Pre-Fall 2016 néven futó gyűjteményében a különleges anyagokkal és formákkal kísérletezett. Szoborszerű ruhái, virágmintás sziluettjei minden bizonnyal felbukkannak a következő évszak díjátadó gáláin is.

Tovább

Művészet a divatban

Geometriai minták, afrikai motívumok és tarka textíliák jellemzik Issey Miyake 2017-es Resort kollekcióját. Yoshiyuki Miyamae kreatív vezető legújabb gyűjteményében a divatház ikonikus jegyeit hozta el, egy modern és hordható sorozat formájában vitte tovább világhírű elődje munkásságát.

Tovább

Szolid színek, nyári szerelmek

Romantikus hullámokba leomló, nőies vonalvezetésű szetteket álmodott modelljeire Elie Saab. A libanoni tervező Resort 2017 néven futó kollekciójában a könnyű anyagokat, a finom csipkéket és a nyomott virágmintákat részesítette előnyben. Egy érzelmes inspiráció a tökéletes nyáresti randihoz.

Tovább

Iris van Herpen ámulatba ejtő kollekciója

Iris van Herpen 2016-os őszi couture kollekciója a művészi önkifejezés iskolapéldája. Cseppet sem hétköznapi, figyelemfelkeltő darabjai a természet tökéletességének finom leképezései. Inspirációját a tengerek lenyűgöző formavilágából, a fák és a kőzetek különleges mintázataiból merítette. Egy pompás…

Tovább
süti beállítások módosítása