GaborSzakacs

Vera Wang esküvői varázslata

2016. december 10. - gaborszakacs

Rómeó és Júlia világhírű szerelmi történetét idézte meg legújabb esküvői kollekciójában Vera Wang. Az amerikai tervező 2017-es őszi menyasszonyi gyűjteménye ezúttal nem habos és grandiózus ruhaköltemények sorozatából állt össze, hanem az izgalmas vágási technikákkal kialakított különleges anyagok használatából. A hagyományos elemek pompás násza a modern szabásvonalakkal.
10_galilea.jpg

Verona leghíresebb szerelmes aráját, Júliát keltette életre 2017-es őszi esküvői kollekciójában Vera Wang. A tervezőnő a rá jellemző édes-habos romantikát ezúttal a fiókban hagyta, ehelyett az olasz építészet és képzőművészet lenyűgöző elemeiből merítette inspirációját menyasszonyi ruháinak megalkotáskor. A ruhaköltemények klasszikus A-vonalú formákat kaptak, amelyek fűzőit kézzel csomózott szalagokkal látta el, a gyöngy- és kristálydíszítésekkel, a drágakövekkel ékesített övekkel pedig feledhetetlenné tette mindezt. A hagyományos megmunkálás mellett a különleges vágási technikákkal mély nyakkivágásokat és modern, vállat villantó, ejtett ujjrészeket hozott létre. Nyilván nem praktikus viseletnek szánta az eltúlzott, kézfejeken túlnyúló ujjakat, mégis maradandó élményként épül be az emlékezetünkbe. Vera Wang képzeletbeli Júliája ártatlanságát a fehér és a világos elefántcsontszínű textíliák mellett kiemelik a redőzött tüllök, a csipke rátétek, a kézzel készített makramé, a virágokkal díszített selymek és organzák. A régi és modern, a romantikus és realista jegyek izgalmassá és különlegessé teszik a boldogító igen kimondásának pillanatát. A mesés kreációk mellé már csak egy végtelenül jóképű Rómeóra van szüksége a sikkes menyasszonynak!

Photos: Vera Wang Bridal Fall 2017 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr10011836701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása