GaborSzakacs

Őrült szerelések nem csak Halloweenre

2016. október 30. - gaborszakacs

Egy roppant látványos és színes kollekcióval rukkolt elő az ausztrál Romance Was Born tervezőpárosa, Anna Plunkett és Luke Sales. A 2017 Resort darabjaikban a barokk túlzásait, az 1920-as évek öltözködési és lakberendezési stílusát vegyítik gótikus díszítésekkel, feltűnő hímzésekkel és rengeteg bársonnyal. A luxus a giccsel keveredve örök emléket hagy az emlékezetünkben.

12_31.jpg

Nem szép és nem is ízléses, sokkal inkább feltűnő, túlzó és őrült, amit Anna Plunkett és Luke Sales művelt a Romance Was Born 2017-es Resort gyűjteményében. A népszerű ausztrál tervezőpárostól a korábbi szezonok kollekcióiban sem állt távol a meghökkentés és a giccs, ám a mostani kreációikkal végképp szétégették a retinánkat. Olyan fejedelmi otthonok szöveteit, díszítéseit, képzőművészeti alkotásait és lakberendezési tárgyait vették alapul ruháik elkészítésekor, amelyek a flancos életvitelről és a lélegzetelállító gazdagságról árulkodnak. Töménytelen mennyiségű hímzés, csipke és toll teszi maradandóvá a fodros selymeket, a finom bársonyokat és a mesés brokátokat. Mintáikban sem tanúsítanak visszafogottságot, palettájuk a csikóhaltól a virágmezőkön át a koktélos poharakat érintve a zongorabillentyűkig terjed. A barokk pompája, a Gatsby stílus koktélruhái gótikus elemekkel kiegészülve akár egy gazdag haute couture gyűjtemény is lehetne. Mit nekünk a kommersz jelmezes Halloween, ha van egy egész évben tomboló őrületünk Romance Was Born néven!

13_30.jpg

Photo: Francesc Ten / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5711695337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása