GaborSzakacs

Raszta csajok a divathéten

2016. október 23. - gaborszakacs

Marc Jacobs világától soha sem állt távol a feltűnő és extravagáns megjelenés. Az amerikai tervező 2017-es tavaszi ready-to-wear kollekciója a színes raszták, a flitteres miniruhák, az eltúlzott fodrok, a fémes hatású kabátok és a bizarr csizmák miatt válik emlékezetessé. A mai bejegyzésben a New York-i divathét hangulatjavító színfoltját hoztam el nektek.

1_49.jpg

New York Fashion Week tervezői nem kímélik az érzékszerveinket. Többségük a tavasz szó hallatán a mintás-virágos-színes kollekció mellett teszi le a voksát, ám vannak olyan gazdag fantáziavilággal megáldott designerek, akik egy letűnt korszakból vagy éppen zenei irányzatból merítenek inspirációt a következő szezonra. Marc Jacobs szerencsére az utóbbiak közé tartozik.

A romantikus lányregények helyett a feltűnő stílusjegyeiről ismert punk és rave korlátok nélküli életérzését hozta vissza 2017-es tavaszi gyűjteményének bemutatójára. A féktelen őrület, a véget nem érő házibulik és a zenei fesztiválok mámoros hangulata kelt életre MJ kifutóján. Legnagyobb feltűnést a mókás, vidám raszták okozták, amelyek végre nem ázott puli hatást kölcsönöztek viselőiknek, hanem Willy Wonka gyárából származó, színes vattacukor fellegekből álló hajkoronákat. A tollas-fodros vállrészek, a flitteres miniruhák, a fémesen csillogó kabátok és a kígyóbőr kiegészítők pedig feledhetetlenné tették a Louis Vuitton korábbi kreátorának legújabb alkotásait. Az összeállítások koronái mégis a meghökkentően magas, bizarr talpakkal rendelkező csizmák lettek, ezekről egyszerűen nem tudod levenni róluk a szemedet. A végletekig eltúlzott outfitek hétköznapi megjelenésre nyilván nem alkalmasak, ám egy-egy partin kiváló szolgálatot teljesíthetnek. Érdemes stílusleckéket venni Marc Jacobstól, mert ő hangulatjavításból kiváló minősítést érdemel.

Photo: Umberto Fratini / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5311813161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása