GaborSzakacs

12 álomszép cipellő őszre

2016. október 15. - gaborszakacs

Szexi, színes és nőies. Leginkább ezekkel a jelzőkkel lehetne illetni Christian Louboutin 2016-os őszi-téli kollekcióját. A piros talpú cipellőiről elhíresült tervező új gyűjteményéhez a 70-es évek diszkókorszakának bohém stílusából merített ihletet. A szezon cipőpalettája roppant széles, az ikonikus darabok mellett a dögös szegecsestől a sikkes magassarkún át a patchwork bokacsizmákig terjed Louboutin kínálata. Párizs, cipők, szerelem!

10_34.jpg

"Utálnám, ha valaki a cipőimre nézve azt mondaná: Úristen, milyen kényelmesnek tűnik!" - nyilatkozta pár évvel ezelőtt Christian Louboutin. Nos, a 2016-os őszi-téli kollekcióját elnézve ezt senki sem hányhatja a szemére. A párizsi éjszakák mesés fényeit és a glam diszkók hangulatát idézte meg legújabb gyűjteményében a világhírű designer. Egy merész és hivalkodó korszakot hozott vissza, ahol az extravagancia, az avantgárd stílus és a szexualitás szoros barátságban fonódtak össze. Szupernőies magassarkú topánkái néhány díszes platform szandállal és patchwork bokacsizmákkal kiegészülve alkotnak egy magával ragadó sorozatot. A kifinomult elegancia és a disco-punk-rock vonal különös házassága kiválóan működik a piros talpú lábbeliken, az állatmintás lakkokkal és a szegecsekkel pedig végletekig fokozza az érzelmeket. A klasszikusabb darabok rajongóit arany és ezüst szegéllyel ellátott velúrral, illetve a többszínű pitonmintával lepte meg Louboutin.

A végére egy cipős idézet a csodálatos Marilyn Monroe-tól: "Add a megfelelő cipőt egy nő lábára, és meghódítja a világot." Hölgyeim, hódítsátok meg a világot!

Photos: Christian Louboutin Online

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7211717409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsi25 2016.10.15. 14:11:59

Tenyleg nagyon szepek, csak az a bajom, hogy ezeknek a fele alkalmatlan arra,,hogy rohamgaljak benne. Ha meg epp nem rohangalos napom van , akkor is vezetnem kell benne.....es a sarka lekopik ahogy tamasztom a labam vezetes kozben. Egyszer sikerult hozzajutnom egy eredeti Louis Vuitton cipohoz...... annak is lekopott a sarka vezetes kozben nem sokkal birta tovabb mint a koppintasok

Csb 2016.10.15. 15:44:37

Amikor "alomszep" cipoket iger egy cikk, akkor ez szinte kivetel nelkul ocsmany es rohadt draga cipoket takar. Most is igy van. Termeszetesen az utolso, patchwork-szeru borzadaly viszi a primet, de van meg par citromdijas.
Mondom ezt ugy, hogy lab- es cipofetisiszta vagyok.

Willkommenskultur 2016.10.15. 22:27:30

jó lábszerkezeten minden cipő jól mutat, görbe/dagadt lábat a gucci sem javít fel

evvan csajok, gyenge virgácsokkal tappogjatok az ellenkező irányba

ez szexista volt-e?

Marie Antoinette 2016.10.16. 06:10:03

@Willkommenskultur: öléggé, de igazságtartalma is van
süti beállítások módosítása