GaborSzakacs

Egy szenvedélyes ősz Párizsban

2016. augusztus 30. - gaborszakacs

Az őszi erdő színei és mintái inspirálták legújabb kollekciójának megalkotásakor Jean Paul Gaultier-t. A francia tervező 2016-os couture gyűjteménye a természet szépségének leképezése egy érzelmes, figyelemfelkeltő és polgárpukkasztó sorozaton keresztül.

1_23.jpg

Feltűnő, különleges és emlékezetes kreációi tették Jean Paul Gaultier-t a fracia divat ikonikus alakjává. 2016-os őszi couture kollekciójával szó szerint bevitt bennünket az erdőbe. Korábban a párizsi éjszakák buja hangulatából merített ihletet a tervező, ezúttal egy nyugodtabb, finomabb, populárisabb témát ragadott meg, a természetet. Persze, nem hazudtolja meg magát JPG ebben a szezonban sem, testhez simuló dresszekre nyomtatta rá a fák erezetét imitáló mintáit. Az így született látványos darabokat kockás selyemblúzzal, jacquard szoknyával és földig érő bársonyköntössel tette ellenállhatatlanná.

A barna és zöld szinte minden árnyalata felbukkan a gyűjteményben, emellett a narancs, az okker, a vörös és a fehér is szerepet kapott. Rókaszőr mellényei, vastag kardigánjai a hűvösebb napok sikkes megjelenéséhez járulnak hozzá. Az ódon jelleget a csipkékkel, látványos kiegészítőkkel és ékszerekkel oldja fel. A couture valódi érzetét az ezüstlamé sziluettjén, a földet súroló selyemruháin és a pompás fejdíszein keresztül idézte meg az isteni Jean Paul Gaultier. Lebilincselő sorozata egy érzelmekkel túlfűtött, szenvedélyes randevú a Jardin des Tuileries-ben.

17_16.jpg

Photos: Yannis Vlamos / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr548896044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása