GaborSzakacs

Giambattista Valli varázslatos ruhakölteményei

2016. július 23. - gaborszakacs

A szezon legelegánsabb kollekciójával rukkolt elő Giambattista Valli. A neves designer 2016-os őszi couture gyűjteménye az előkelő viseletek klasszikus vonalait vegyíti a vörös szőnyeges események ámulatba ejtő ruhakölteményeivel. Egy Giambattista Valli kreációban bárkiből lehet stíluskirálynő!

1_25.jpg

Mit szólnátok egy olyan estélyihez, ami a francia arisztokrácia jellegzetes jegyeit vegyítené a dívák világával? Giambattista Valli 2016-os őszi couture kollekciója a puffos ujjú, keskeny derekú ruhákat idézi meg Napoleon korából. A csipkebetétekkel és mesés hímzésekkel ellátott ruhaköltemények szupermini és padlót súroló kiadásban kerültek kifutóra a divathéten. A könnyű blúzok felturbózott vállrészeket, a lágyan leomló szoknyák pedig romantikus virágdíszítéseket kaptak. Valli az ámulatba ejtő dekoltázsokkal és a combközépig sliccelt szoknyákkal nem fukarkodott, az áttetsző, rakott és redőzött darabok pedig aszimmetrikus nyakkivágást és vállakat villantó köpenyeket kaptak. A a világhírű tervező védjegyének számító, többszintű és fodros tüllökből álló habos sziluettjei az aktuális szezon gyűjteményében is felbukkantak. A finom ékszerek, a feltűnő brossok és a gyémántkötelek tökéletesen kiegészítik a fenséges megjelenést. Egyszerűen varázslatos!

Photo: Yannis Vlamos / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr368904380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása