GaborSzakacs

Giorgio Armani stílusos inspirációja

2016. június 08. - gaborszakacs

A 90-es évek ikonikus szabásvonalait keltette életre legújabb kollekciójában Giorgio Armani. A Resort 2017 gyűjtemény férfias ihletésű, vállakat hangsúlyozó darabjai a kifogástalan nyári elegancia hírnökei is lehetnének. Inspirálódj Armanitól!

5_12.jpg

Giorgio Armani a klasszikusnak számító szabásvonalait helyezte fókuszba a 2017-es Resort kollekciója megalkotásakor. A hangsúlyos vállak, a keskeny derékrészek nyújtják az alakot, a kissé férfias megjelenés pedig határozottságot és magabiztosságot ad ruhái viselőinek. Annak érdekében, hogy ne csak a maszkulin jegyek uralják a gyűjteményt, lágy esésű, finom anyagokból alkotta meg elegáns, 90-es évekre hajazó sziluettjeit. A jellegzetes Armani zakók és kosztümök mellett felbukkannak az üde, fiatalos elemek is, a könnyű szoknyák, a virágos koktélruhák és a fémes, flitteres szövetek. Színeiben a galambszürke, bézs, homok, türkiz és tengerkék világában mozog, esti viseleteiből a csillogás sem maradhat el. Konzervatív, sikkes és végtelenül elegáns kreációi a nyári ruhatár tökéletes darabjai lehetnek. Mert Armani stílusa örök!

Photos: Courtesy of Giorgio Armani

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr108784486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása