GaborSzakacs

Nőiesség, stílus és szenvedély

2016. június 03. - gaborszakacs

Úgy tűnik, Karl Lagerfeld nem ismer lehetetlent! A világhírű divattervező egy ellenállhatatlanul sikkes és egzotikus kollekciót készített a Fendi számára. A nőies szabásvonalakat az inspirálóan változatos megoldások mellett a különleges látványvilággal tette tökéletessé. A geometriai minták kedvelőinek ajánlott, a vörös szín rajongóinak egyenesen kötelező a Fendi Resort 2017-es gyűjteménye!

1_12.jpg

Karl Lagerfeld jócskán 80 felett is képes egy olyan innovatív és friss Fendi kollekció megalkotására, amire fiatalabb kollégái csak irigykedve csodálkozhatnak rá. Megdöntve azt a tévhitet, hogy a kor előrehaladtával az ember kreativitása csökken, a idősek pedig elavult, ósdi és divatjamúlt életszemlélettel, értékrenddel és jövőképpel rendelkeznek. A Fendi Resort 2017-es gyűjteménye igazán inspiráló darabokból állt össze. Az ismert designer a francia elegancia stílusjegyeit a klasszikus Fendi-elemekkel és a távol-keleti kultúrák antik mintázataival vegyítette. A vörös és fehér látványos találkozása meghatározó élményt nyújt, a virágok, a lepkék és a vibráló hullámok használata pedig roppant nőies vonalra tereli a vidéki romantika és a nagyvárosi stílusikon kettősségével játszadozó kreációkat. Lagerfeld előnyben részesíti a sifont és a kreppet, de felbukkan a tüll mellett a Fendire jellemző prémes kabát és a szőrme is. Szoknyáit boka felett zárja, ezzel esztétikus és sikkes irányt mutat a stílusos nők számára. A látványos ruhaköltemények elragadó táskák és cipők nélkül mit sem érnek, ezért Fendi különleges kiegészítőkkel lepte meg rajongóit. A mesés darabok a 2017-es év üde színfoltjai lehetnek.

Photo: Courtesy of Fendi

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr258761264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legeslegujabbkor 2016.06.04. 18:46:09

Ezek a piros-fehér kombinációk nagyon jók. Na és hordhatóak.
süti beállítások módosítása