GaborSzakacs

A nőiesség magasiskolája

2016. május 25. - gaborszakacs

Élénk színek, üde nyomatok és szupernőies szabásvonalak jellemzik az Oscar de la Renta 2017-es Resort kollekcióját. Peter Copping a tőle megszokott magas színvonalon alkotta meg azt a gyűjteményt, amiről elfogultság nélkül lehet beszélni, de nem érdemes. Ha korábban nem voltál Oscar de la Renta rajongója, a következő darabok láttán biztosan az leszel!

3_8.jpg

Peter Copping méltó módon viszi tovább azt a kemény munkával felépített, kimagasló minőségű ruhákat felvonultató divatházat, amelyet maga Oscar de la Renta hozott létre. A brand kreatív tervezője a 2017-es Resort gyűjteményében az ellenállhatatlan de la Renta életérzés jegyében a napsütéssel átitatott, boldog, sikkes nő ruhatárát idézte meg. Ehhez pedig a legnemesebb anyagokat használta fel, a mesés csipkék, a decens tweedek és az előkelő jacquardok mellett a romantikus hullámokban leomló selymet és taftot részesítette előnyben. A virágos applikációk, a finom tapintású selyemkendők, a  strucctollak és a különleges nyakékek kissé eklektikus összképet mutatnak, ezáltal a jól bevált szabályok, a megszokott párosítások felrúgására ösztönzik a divat szerelmeseit. Igazi felüdülést jelentenek Copping sárgában, kékben és rózsaszínben pompázó ruhakölteményei, amelyek a designer minden részletre kiterjedő, alapos munkáját dicsérik. A kollekció érzelmi csúcspontja mégis a földet söprő, tarka virágnyomatokkal izgalmassá varázsolt kreációja, ez egyszerre elegáns és szexi, visszafogott és csábító. Tökéletes bizonyságtétele annak, hogy a divat szezonról szezonra változhat, a stílusos nő viszont örök.

Photos: Courtesy of Oscar de la Renta

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr508744760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása