GaborSzakacs

Az extravagáns ruhadarabok tárháza

2016. április 01. - gaborszakacs

Szoros fűzők, leomló hullámok és káprázatos gobelinek házasságából jött létre a Balmain 2016-os őszi ready-to-wear kollekciója. A divatház vezető tervezője, Olivier Rousteing napjaink legmenőbb modelljeivel mutatta be különleges kreációit. A cseppet sem hétköznapi gyűjteménytől még a nézőtéren helyet foglaló sztárok szemei is kikerekedtek.

_mon0015_1.jpgKendall Jenner a Balmain 2016-os ready-to-wear őszi kollekció bemutatóján

Kendall Jenner, Gigi Hadid, Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio és Rosie Huntington-Whiteley mellett számtalan szupermodell tette feledhetetlenné Olivier Rousteing legfrissebb kollekciójának bemutatóját. A párizsi divathéten a sztároktól hemzsegő nézőtér zsúfolásig megtelt annak ürügyén, hogy az izgatott érdeklődők a 2016-os őszi Balmain darabokat elsőként vehessék szemügyre. Rousteing ezúttal sem okozott csalódást, a tőle megszokott színvonalat hozta! A fagyos szürkében, a puha rózsaszínben és az angyali bézsben pompázó monokróm szettek mellett - az úgynevezett pneumatikus görbék alapján tervezett, - párnázott buborékszoknyákkal kápráztatta el rajongóit. Ezek a formák nagyon hasonlítanak Kim Kardashian és Nicky Minaj világhírű domborulataira. Vajon innen ered Rousteing inspirációja? Talán Kim a legújabb Balmain-múzsa? Egy biztos, a neves designer nagy hangsúlyt fektetett a ready-to-wear gyűjteményben a fűzők használatára, ezek segítségével pedig a barokk kor szuperkarcsú derekait idézte meg. A csipkével borított lábak, a hullámzó fodrok, a bojtos díszítések, a rokokóra emlékeztető gyöngyös hímzések némi bársonnyal, gobelinnel és selyemmel egyedi sziluettekké álltak össze. Olivier Rousteing visszatekintett, újított és meghökkentett bennünket a mámorítóan extravagáns kollekciójával!

11_mon1199.jpg

A fantasztikus Rosie Huntington-Whiteley a Balmain kifutóján

Photos: Monica Feudi / indigital.tv

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr428547602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása