GaborSzakacs

Zoolander az amerikai Vogue címlapján

2016. január 19. - gaborszakacs

A nagyon-nagyon-nagyon nevetséges és nagyon-nagyon-nagyon jóképű Derek Zoolander visszatért! Aamerikai Vogue februári címlapján pózol az extravagáns szupermodellt alakító Ben Stiller és filmbéli partnere, Penélope Cruz. Figyelem, ez egy nagyon-nagyon-nagyon menő fotósorozat!

benstiller_vogue_fy4.jpg

ben-stiller-penelope-cruz-vogue-cover-february-2016-zoolander-2-00.jpg

Kék Acél, Le Tigre és Magnum. Hogy mi a közös bennük? Ezek bizony Derek Zoolander, a világ leghíresebb férfi modelljének dollármilliókat érő arcai. A régóta várt mozifilm második részének, a Zoolander 2-nek ellenállhatatlan főhőse és annak pusztító erejű mimikája az amerikai Vogue főszerkesztőjét, Anna Wintort is teljesen elvarázsolta.

Történt ugyanis, hogy a párizsi Fashion Week őszi Valentino show meglepetéseként a kifutón megjelent Ben Stiller és Owen Wilson - természetesen Derek Zoolander és Hansel karakterébe bújva -, ezzel nem kis felfordulást okoztak a nézőtéren. Hogy igazán maradandó legyen az élmény, a szereplésük után a színfalak mögött vad szelfizésbe kezdtek a divat első számú nagyasszonyával, Anna Wintourra. A meghökkentő és vicces találkozás folytatásaként a tűsarkas Sztálinnak gúnyolt főszerkesztő egyenesen a 2016-os februári Vogue címlapjára repítette a népszerű mozifigurát, Derek Zoolandert. A kegyetlen maximalizmusáról és ridegségéről ismert Wintour ezzel bebizonyította, hogy legendásan rossz hírneve mögött egy jókora adag humor is lakozik.

Kell ennél menőbb reklámfogás? A modellvilágot kifigurázó film népszerűsítésére szánt Vogue fotókon Ben Stiller társaságában felbukkan az Oscar-díjas Penélope Cruz, napjaink népszerű modelljei közül Jourdan Dunn, Gigi Hadid, Joan Smalls és az amerikai divattervező, Alexander Wang is. A nagyszerű felvételeket a magazin fotóművésze, Annie Leibovitz készítette.

Update: A hírek szerint a Zoolander 2-ben nemcsak a narancsos frappuccino, Mugatu és a vadító Kék Acél kapott szerepet, hanem Justin Bieber, Marc Jacobs, Justin Theroux és Benedict Cumberbatch is.

benstiller_vogue_fy5.jpg

benstiller_vogue_fy6.jpg

Photos: Annie Leibovitz, American Vogue's February 2016 Issue

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr318280186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása