GaborSzakacs

Csíkok és csókok Zuhair Murad bemutatójáról

2015. október 06. - gaborszakacs

Jennifer Lopez kedvenc divattervezője, Zuhair Murad a párizsi divathéten bemutatta legfrissebb kollekcióját. Az elegáns darabok tengernyi csíkkal, csipkével és flitterrel kápráztatták el az esemény részvevőit.

zuhair-murad-rtw-spring-2016-03.jpg

Az új párizsi bemutatótermében tárta a nagyközönség elé legújabb kreációit a libanoni születésű designer, Zuhair Murad. A tavaszi kollekció első felét a tengerparti érzékiség uralja. A matrózok széles csíkozású egyenruháira emlékeztető modelljeit a rafinált vonalvezetéssel és némi flitterrel tette ellenállhatatlanná a tervező.  Felbukkantak a keményített anyagból készült kétsoros kapitányzakók és -öltönyök is, amelyek kiválóan illeszkednek a tengerész tematikába.

A gyűjtemény második fele már a szexi, rúzsozott ajkakra és a szenvedélyre épül. Murad szerint ez a látvány maga a búcsúzás: "minden kikötőben az otthagyott nők csókot dobnak szerelmeiknek". Ezt a romantikus pillanatot a korallvirágok, a jacquard minták, a mesés hímzések teszik örök emlékké. Csillogást, fényt, életet és eleganciát sugároznak. Ha ma léteznének szirének, ők biztosan Zuhair Murad ruháiban csábítanák el a férfiakat.

Photos: Courtesy of Zuhair Murad

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr97897160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása