GaborSzakacs

Utazás a fehér pokolba

2015. szeptember 02. - gaborszakacs

A megzabolázott káoszt hivatott bemutatni a Pèpo's White Inferno Collection. Pomozi Péter legújabb darabjai a nőies vadság és az elegancia merész találkozásából születettek. Magyarországon először a GaborSzakacs blogon látható teljes egészében ez a fantasztikus gyűjtemény.

puffosruhafelirat.jpg

Dante pokla ezúttal nem a végtelen tűznyelvek és a kénszagú alvilág képében elevenedik meg, hanem egy fehér, rideg, fagyos, ködös univerzum formájában ölt testet.

A korábban bemutatott Pèpo márka ebben a szezonba sem a visszafogott és unalmas irodai kiskosztümök világába kalauzolja el a divat szerelmeseit. A merész, szexuális fantáziálásokkal átszőtt couture kreációk a keretek közé szorított féktelen nőiességet hozzák el. 

A tervező a véletlent próbálja tudatosan felépíteni úgy, hogy az anyagok azon tulajdonságait használja ki, amelyeket eddig rossznak, javítandónak vagy hibásnak hittünk. Mesterien keveri a textúrákat a modern technológiák segítségével. A hat vagy nyolc textilsziromból összeállított ruhái, kabátjai és nadrágjai a vertikális vagy horizontális bontás, a makramé, a 3D laminálás és a lézervágás aprólékos és pontos technikájával készültek. Rengeteg selyemmel, tüllel, organzával, bőrrel és szegeccsel dolgozik, ettől még izgalmasabbá, színesebbé válnak munkái. A megszokott extravagáns maszkok mellett ebben a szezonban feltűnnek az agancsos fejdíszek, amelyek kiemelik és egyedivé teszik Pomozi Péter pokoli alkotásait.

Photo: Gyula Járadi
Styling: Nikolett Józsa​
Model: Carina C. Casa​
Decoration: Nóra Kis​
Makeup: Kinga Felhalmi​ és Angéla Horváth​
Assistant: Márti Makra​

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr387752524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása