GaborSzakacs

Királynői magaslatokban

2015. június 26. - gaborszakacs

Az érzékiség és romantika tökéletes harmóniájából született Lazaro 2015-ös tavaszi-nyári esküvői kollekciója. Nem csoda, ha a szemet gyönyörködtető ruhák láttán kedved támad férjhez menni. Mondj igent a ruhára!

lazaro-bridal-spring-2015-wedding-dresses-1.jpg

lazaro-bridal-spring-2015-wedding-dresses-13.jpg

lazaro-bridal-spring-2015-wedding-dresses-12.jpg

Lazaro mindig is híres volt a drámai és romantikus esküvői ruhakölteményeiről. Ám ebben a szezonban olyan kollekcióval rukkolt elő, amit csak egy jelzővel lehet illetni: TÖKÉLETES. Bizony, csupa nagybetűvel! A tőle megszokott hercegnő-, sellő- és trombitafazont egy határozott vintage vonalon jeleníti meg. Az art deco és viktoriánus ihletésű ruhák lágy pasztell - poros menta és halvány rózsa - árnyalatokban varázsolnak el, a sziluetteket pedig opál- és kristályövekkel, gyöngyös nyakláncokkal teszi felejthetetlenné. A sifont a selyemmel és a tüllel úgy kombinálja, hogy a végeredmény könnyed és habos, mégis sikkes lesz. Te melyik kreációban mondanád ki a boldogító igent?

lazaro-bridal-spring-2015-wedding-dresses-3.jpg

lazaro-bridal-spring-2015-wedding-dresses-10.jpg

Photos: Courtesy of Lazaro

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr377561916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HelloTeo 2015.06.26. 09:31:55

Gyönyörű összeállítás!
süti beállítások módosítása