GaborSzakacs

Inspiráció a törzsi kultúrákból

2015. május 25. - gaborszakacs

Még be sem köszöntött a valódi nyár, de a Dsquared² tervezőpárosa már az indián nyárra koncentrál. Itt vannak a legújabb, törzsi motívumokkal ellátott darabok, farmerkabátok, prémek és mesés maxiruhák Dan és Dean Caten műhelyéből.

_mon0020.jpg

Dan és Dean Caten tervezői munkája során mindig is szeretett visszanyúlni kanadai gyökereihez. Ezt néha megfejelik egy kis iskolás vagy autósversenyzős életérzéssel, ám az idei ready-to-wear kollekciójukhoz a törzsi kultúrákat és az ősi vallásokat vették inspirációs alapnak. A csodás tetoválásokat egy nagyszerű aláöltözet formájában jelenítették meg, erre töménytelen mennyiségű bőrt, prémet, tollat, zsinóros szőttest rétegeztek. Az indián és eszkimó jegyeket a finom poncsókkal, zsebes farmernadrágokkal, napóleoni zsinórkabáttal és vagány maxiruhákkal ültették át városi környezetbe. A különleges ékszerek és a magassarkú szandálok pedig szexepilt adtak az egész kollekciónak, felvillantva ezzel a tőlük megszokott Dsquared²-érzést. Ritkán látni ennyire érdekes és egységes bemutatót, nekem nagyon bejön. És Nektek?

Photos: Monica Feudi / feudiguaineri.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr27487428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása