GaborSzakacs

Feketét bárhol, bármikor

2015. május 15. - gaborszakacs

Donatella Versace végre egy olyan tervezőt választott a Versus élére, aki méltó módon viszi tovább Gianni Versace örökségét. Anthony Vaccarello kiválóan ötvözi a tőle megszokott aszimmetriát és a határozott vonalvezetést a neves olasz divatház hagyományaival. Íme, egy különleges kollekció 2015 őszére.

versus-versace-001-1366.jpg

Christopher Kane és Jonathan Anderson után kész felüdülés az új tervező, Anthony Vaccarello világa a Versus élén. A határozott szabás, a csatokon és gombokon fényesen csillogó Versace márkajelzés mellett a katonai hevederek kissé szigorú hatást kölcsönöznek a kollekciónak. Valamiféle őrült kettősség fogja össze és fűzi láncolattá az egyes darabokat úgy, hogy a rocker-lázadó vonal erősen meghatározza és fókuszban tartja a Donatella által megálmodott Versus Versace- irányt. Néhány pillanat erejéig felbukkant a farmer is, amelyet Vaccarello a görög printekkel és az ismert oroszlánfejjel emelt ki a hétköznapok szürkeségéből.

A kollekció második felét a skótkockás szoknyák és kabátok uralják, ezekhez férfias inget, gyapjú és mohair pulóvert ajánl a tervező. Bizony, ebben a szezonban újra előkerül az egyik legnagyobb tabu: férfiak szoknyában.  Anthony Vaccarello nem csinált belőle nagy ügyet, ezzel a gesztussal csupán tiszteletét szeretné kifejezni a brit popkultúra és a hagyományok előtt.

Photos: Courtesy of Versus Versace

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr947460998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása