GaborSzakacs

Elegancia és szexualitás Sao Paoloból

2015. április 28. - gaborszakacs

A világsajtó vezető hírként tudósított Gisele Bündchen visszavonulásáról, ezért a közelmúltban megrendezett brazil divathéten kevesebb figyelmet kaptak a bemutatók és a felvonultatott fantasztikus ruhák. Pedig a dél-amerikai tervezők igazán kitettek magukért, kifinomult, különleges kollekciókkal lepték meg a divatra éhes közönséget. 

_ag20886.jpg

Az Apartamento 03 márka a modern, céltudatos nőket célozza meg. Luiz Cláudio vezető tervező kiválóan használja a különleges vágási technikákat, előnyben részesíti a nemesebb anyagokat, a márványos mintákat. Kreációit a laza elegancia és a lágy vonalvezetés harmóniája teszi emlékezetessé.

A fiatalos, nőies sikk megtestesítője Vitorino Campos. Idei kollekciója az oversize nadrágok, az áttetsző felsők és ruhák buja világába kalauzol el bennünket. Stílusjegyei alapján- a hideg színek, a rengeteg fehér, a rácsos mintázat használata, a cipzárak meglepő elhelyezése és az apró virágok fel-felbukkanása - egyedi ruhái könnyen felismerhetőek.

Alexandre Herchcovitch 1994-ben alapította a jellegzetes punk streetwear vonalon futó divatházát. Szuperszexi sziluettjei Londontól Tokióig, Párizstól New York-ig minden nagy bemutatón megállnák helyüket. Alexandre Herchcovitch a sikert nem bízza a véletlenre, elképesztően mély dekoltázsokkal, a test vonalát szorosan követő szabással és rengeteg fodorral hívja fel magára a figyelmet. Bemutatóiból szinte árad a szexualitás. Nekem nagy kedvencem lett, kövessétek Ti is munkásságát! Éljen a brazil divat!

Photos: Alberto Maddaloni / indigitalimages.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr797402880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása