GaborSzakacs

Végtelen romantika

2015. április 24. - gaborszakacs

Egy igazán stílusos menyasszony ebben a szezonban merész, mégis hagyományokat tisztelő, a személyiségéhez és testalkatához illő ruhában szeretné kimondani a boldogító igent. A vezető divatházak az elmúlt héten már a 2016-os év alkalmi és esküvői kreációkat mutatták be. Minden lány gyermekkori vágyát, egy valóra vált tündérmese csodálatos ruhakölteményeit vitte kifutóra a Marchesa.

marchesa-009-1366.jpg

marchesa-013-1366.jpg

Georgina Chapman és Keren Craig neve alatt futó Marchesa klasszikus vonalvezetésű és sellőfazonú, mélyen dekoltált, gyöngyökkel, illetve csipkével díszített kreációkkal kívánja emlékezetessé tenni a Nagy Napot. Idén szinte minden egyes darabon felbukkannak a romantikus jegyek, a virágok, a tollak és a lágy esésű, finom anyagok, amelyek igazi hercegnőt varázsolnak a menyasszonyokból.

Photo: FirstVIEW.com / Courtesy of Marchesa

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr827394344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SarahConnor 2015.04.25. 13:19:39

Gyönyörűek! Főleg az első és az utolsó tetszik. A köldökig kivágott az egyetlen, ami inkább ordenáré.
süti beállítások módosítása