GaborSzakacs

Tavi tündérek találkozója New York-ban

2015. március 04. - gaborszakacs

Klasszikus és lendületes kollekcióval lepte meg rajongóit Carolina Herrera a New York-i divathéten. A hagyományos szabásvonalakat absztrakt jegyekkel tette izgalmassá, ehhez pedig az élet forrását és táplálóját, vagyis a vizet hívta segítségül.

onp_0541.jpg

Tudom, illetlenség egy nő korával dobálózni, de azt megállapíthatjuk, hogy minél idősebb Carolina Herrera, annál bevállalósabb darabokat tervez. Tavaly még virágokkal borított ruhakölteményekkel hódította meg a szíveket, idén már egy sokkal modernebb látványvilággal lepett meg bennünket. A természettől, mint kifogyhatatlan ihletforrástól ebben a szezonban sem fordult el, a víz csodás tükröződését, fodrozódását és szertelen játékát szőtte bele kreációiba.

Általános szabály a divatban is: ha lazán bánsz egy témával, akkor az sikeres lesz. A neves amerikai designer pontosan tudja, hogyan kell egy légies organzából vagy selyemből olyan ruhát kreálni, amiben elismerő pillantásokat lehet begyűjteni bármilyen rendezvényen. A jó ízlés, a tehetség és a tapasztalat még mindig csodákra képes!

Photos: Stefano Masse / Indigitalimages. com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr197220607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása