GaborSzakacs

Viva la Mamma!

2015. március 02. - gaborszakacs

Ha már a 2015-ös férfi kollekciót a családi ünnep köré építette a Dolce&Gabbana tervezőpárosa, akkor a világ legnagyobb butasága lett volna, ha a nőit nem a olasz család szívének, a Mammának szenteli. Éljenek az anyukák!

dol_1417.jpg

A milánói divathét legcukibb show-ját tartotta vasárnap délután Domenico Dolce és Stefano Gabbana. Még a legkeményebb szíveket is meglágyították, mikor kifutóra vitték kedvenc múzsájukat, az éppen várandós Bianca Baltit, no és egy tucat gyereket a karonülőtől a cserfes kislányig. Bájos modellek, csodálatos kreációk, kell ennél több? Mielőtt bárki pánikba esne, elárulom, hogy nem szállták meg a divatház főhadiszállását csintalan gyerkőcök, hogy zsírkrétával kidekorálják anya legszebb ruháit, hanem Domenico unokahúga és unokaöccse rajzait printelték és hímezték a tervezői darabokra. Úgy látszik, a tehetség a vérükben van!

dol_0637.jpg

Az elmúlt néhány szezonban olyan kollekciókat dobott piacra a Dolce&Gabbana, amelyekben visszanyúltak gyökereikhez, a tradicionális olasz családmodellhez és a temperamentumos szicíliai életstílushoz. Elég bátrak, tehetségesek és elismertek ahhoz, hogy a bemutassák a klasszikus itáliai ünnepi viseletet Dolce-szemszögből. A fekete csipkeruhát, a szőrmét és a vörös rózsát sikkesen összecsomagolták, feldobták némi arannyal, selyemmel és sok-sok anyai szeretettel. Erre mondják azt, hogy tökéletes?

Photo: Yannis Vlamos / Indigitalimages.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr457233799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása