GaborSzakacs

A buja lokálok stílusában

2015. február 20. - gaborszakacs

Bátran állíthatom, hogy a szezon legdögösebb kollekcióját mutatta be a Marchesa a New York-i divathéten. Georgina Chapmen és Keren Craig vezető designerek mindent bevetettek annak érdekében, hogy az 1920-as évek kacér stílusát a mai igényekkel összhangba hozzák. Az eredmény egyszerűen bámulatos lett! A tollak, gyöngyök, virágok és végtelen dekoltázsok találkozásából árad a szexualitás.

onp_6731.jpg

"Dekadens és hedonista" - így fogalmazott az újságírók kérdésére Georgina Chapman, a Marchesa tervezője, aki társával Keren Craiggel méltán nevezhetők a luxus nagyköveteinek. Egy régi, lassan feledésbe merülő, ópiumos mámorba zuhanó világ érzéki hangulatát vitték kifutóra New York-ban. A bemutató nyitányában Karolina Kurkova szupermodell szinte beragyogta a termet egy mesés fekete-vörös virágos kreációban. A köldökig dekoltált ruhaköltemények hímzéseit tollakkal és gyöngyökkel egészítették ki a designerek úgy, hogy azok cseppet sem tűnnek zsúfolnak vagy giccsesnek.

A nyílegyenes, szőtt makramé csíkok, a fekete csipkebetétek, a szmokingok ihlette sziluettek és a modellek "nagy Gatsby" stílusba fésült haja időutazásra csábítanak egy olyan korba, ahol a nadrág viselete még botrányosnak számított. Egy korba, ahol a rakott tüllszoknya, az organza- vagy selyemruha pedig maga volt a csábítás. A titkos éjszakai lokálok színes és buja stílusa minden bizonnyal a vörös szőnyeges rendezvények kedvelt viselete lesz 2015-ben.

Photo: Stefano Massè / Indigitalimages.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr117188637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása