GaborSzakacs

Utazás a sportos elegancia világába

2015. február 10. - gaborszakacs

Soha nem voltam odáig érte. Nem gondoltam, hogy valaha kimondom vagy leírom ezt a mondatot: tetszik a sportosan elegáns stílus. Tom Ford januárban bemutatott 2015-ös őszi kollekciója olyan hatással volt rám, hogy nem tudok elmenni mellette szó nélkül.

tom_ford_004_1366.jpg

 

Olyan határozottsággal használja az ing- nyakkendő kombó mellé a bőrdzsekit és az élére vasalt nadrágot, hogy azt tanítani kellene! Bizony, egy bélelt kabát sportcipővel is lehet elegáns, csak egy kis ízlés kell hozzá. A kulcsszavai a rafinéria és sikk lehetnének. És ha már a sikkes daraboknál járunk, mindenképpen beszélünk kell arról, hogy Tom Ford visszahozza a 60-as, 70-es évek legnagyobb slágerét, a garbót tyúklábmintás zakóval. Félreértés ne essék, nem azt a rémes, trapéznadrágos, nyloninges verziót, amitől mindenkit kiráz a hideg! Egy sokkal letisztultabb, vagányabb és szűkebb fazont kaptunk 2015-re. A bevállalósabbak akár egy komplett öltönyt is választhatnak ezzel a mintával.

Hamvaiból újjászületett és 2014-ben visszatért a divatba a csokornyakkendők használata. Akár hétköznapra, akár egy buliba vagy egy társasági eseményre választod, mindig jól mutat a fehér gallér tövében egy selyemből készült, kézzel kötött csokornyakkendő. Aki a maximumra akarja járatni az outfitjét, az vegyen fel hozzá egy fényes és/vagy geometriai mintás zakót. Tom Ford idén fekete pantallóval és lakkcipővel vitte kifutóra ezt az összeállítást. Egyszerűen tökéletes! Nektek is tetszik?

Photo: Courtesy of Tom Ford

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr657158841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása