GaborSzakacs

A szürke ötven árnyalata ezúttal csak férfiaknak

2015. február 04. - gaborszakacs

Giorgio Armani szerint a szürke a legizgalmasabb szín. Erre a filozófiára építette fel az egész divatházát a 80-as években, Richard Gere pedig adott neki egy löketet a világhír felé. Igaza lett, bejött neki! Úgy tűnik, ezt a vonalat követi Michael Kors is, aki egy nagyszerű kollekcióval robbant be a 2015-ös férfidivatba.

A nálunk főként női táskáiról, óráiról és pénztárcáiról ismert Michael Kors rájött arra, hogy a férfi vásárlókat is meg kell céloznia, ha továbbra is nyereségesen szeretné fenntartani birodalmát. Az irányt a klasszikus elegancia és a casual közé lőtte be. Ezzel egy olyan stílusú srácot teremtett, aki szívesen hord kasmír pulóvert inggel, nyakkendővel, aki nem retten meg a terep- vagy leopárdminta láttán. Mindezt finoman, ízlésesen. És szürkében.

Nem, ez a szürke nem az unalmas, kopott, régies szürkét jelenti, hanem az izgalmas, elegáns, jó ízlésre utaló, vasalt pantallós szürkét. Ez a szürke megtűri maga mellett a bőr kézitáskát, a sportos fazonú dzsekit és a hegyes orrú bokacsizmát. Ez a szürke egy csipetnyi luxussal van átitatva. Tudom és érzem, hogy erre a szürkére szüksége van a világnak! Michael Kors kollekciója pedig sikeres lesz, mert a szürke igenis különleges!

Photos: Courtesy of Michael Kors

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr247140967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pipifej 2015.02.08. 19:23:21

Wooooooow! Ezekből a ruhákból tudnék válogatni! :)
süti beállítások módosítása